Grouptraining

Groepstraining in Zwolle? De groepstrainingen van FT Personal Training staan bekend om de afwisseling en toegankelijkheid. De groepstrainingen vinden plaats in de buitenlucht van Zwolle en starten altijd met een specifieke warming-up. In de rest van de groepstraining wordt veel gewerkt met oefeningen in circuitvorm. Waarbij het gaat om een combinatie van kracht, cardio en core (/balans). Bovendien maken we met de oefeningen gebruik van de materialen en objecten in de omgeving of professionele trainingsmaterialen. (bijv. kettlebels, sandbags, TRX, speedladder, dumbels enz)

Onze groepstrainingen in Zwolle zijn altijd toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Immers wordt iedereen wel uitgedaagd om zijn of haar eigen grenzen op te zoeken en steeds beter te worden. Het is mogelijk om één of meerdere keren per week deel te nemen aan deze groepstraining in Zwolle. Ook kan de training gecombineerd worden met bijvoorbeeld personal training.

Informatie van de groepstrainingen in Zwolle

Rooster: FT personal training heeft groepslessen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Neem contact op voor het huidige rooster en de mogelijkheden.
Pakket: Per 10 trainingen (in de vorm van credits)
Begin je groepstraining GRATIS! Geef je op voor een intake.