Personal trainer in Zwolle

Ferhat Topcu, jouw Personal Trainer in Zwolle

Mijn naam is Ferhat Topcu (1982). Ik ben Personal Trainer in Zwolle en woon samen met mijn gezin in Zwolle. Van jongs af aan is sporten mijn grootste passie. In mijn jeugd was dit met name voetbal en taekwando en de laatste tijd doe ik graag aan crossfit.

Daarnaast is fitness al jaren mijn vaste sport en hobbymatig was ik dan ook al veel in de sportschool te vinden. Ik heb er heel bewust voor gekozen om van mijn hobby mijn beroep te maken en heb met die reden een sportopleiding gevolgd en afgerond. Daarnaast heb ik de nodige vakdiploma’s behaald op het gebied van fitness en personal training.

Ik heb werkervaring opgedaan in diverse sportscholen als fitnessinstructeur en groepslesinstructeur. (spinning, kickfun, core, grit en bootcamp) en sinds 2016 ben ik werkzaam als personal trainer in Zwolle, voor mijn eigen onderneming: FT Personal Training.

Personal trainer bij FT Personal training

Wat ik belangrijk vind bij personal training, is dat het toegankelijk is voor een brede doelgroep. Zowel beginnende als gevorderde sporters, jong en oud. Als personal trainer sta ik dan ook voor personal training voor iedereen en bied ik maatwerk helemaal afgestemd op jouw persoonlijke doelen in Zwolle.

Sporten is mijn passie en ik breng mijn energie en enthousiasme graag over op anderen. In de persoonlijke trainingen staat plezier centraal, waarbij uiteraard het gewenste resultaat nooit uit het oog wordt verloren. Bovendien daag ik mijn klanten graag uit hun grenzen op te zoeken en daardoor hun eigen verwachtingen te overtreffen.

Ben ik jouw Personal trainer in Zwolle?