Small group training

Small group trainingen zijn trainingen voor een kleine groep van 3 – 5 personen. Deze vorm van trainen heeft het voordeel van persoonlijke begeleiding, oftewel personal training. Ook aandacht in combinatie met de groepsdynamiek is een leuk aspect van deze small group training in Zwolle. De groep bestaat uit een door jou/jullie zelf samengesteld gezelschap. Het is hierbij mogelijk om met verschillende niveau’s en doelstellingen in één small group training te werken.

De small group training bestaan uit oefeningen gericht op kleine groepen en er is veel ruimte voor individuele begeleiding. Om de vorderingen op een aantal resultaatgebieden bij te houden, starten we de trainingsserie met een aantal testen en metingen. In de 10e les worden deze testen en metingen herhaalt om de (individuele) vooruitgang te monitoren.

Tijden & Locatie Small Group Training Zwolle

Tijd: In overleg een vaste tijd en dag
Locatie: FT Personal Training, Willemsvaart 21 te Zwolle. (Gerrit’s tuin) Trainen bij jou thuis, op een binnenlocatie van FT Personal Training of buiten Zwolle is mogelijk tegen een meerprijs en afhankelijk van beschikbaarheid.
Pakket: Per 10 small group trainingen
Begin je small group training GRATIS! Geef je op voor een intake.